tirsdag 26. august 2014

Guest designer at City Crafter ChallengeJeg er gjestedesigner for City Crafter Challenge denne uka og det er jo veldig hyggelig. Utfordringen der denne uka går ut på å lage et shaker card og det synes jeg var en så spennende oppgave at jeg laget like godt to stykker.

Det første er et romantisk kort med papirer fra Pion. Stempelet er fra Sarah Kay og er fargelagt med Copics. Jeg har stanset ut et hull i fronten på kortet med Spellbinders og satt inn  to ark med klar plast og jeg har lagt glitter og fugler inn mellom lagene.


Dette er innsiden av kortet og på baksiden er det plass til å skrive en hilsen.Dette kortet er laget med papirer fra October Afternoon og stempelet er fra Kanban. Her har jeg laget en ramme som jeg har lagt glitter og stjerner i før jeg la et plastark over og forseglet det hele med lim og en ramme av pyntepapir på toppen. Motivet er fargelagt med Copics.

Besøk  http://citycrafter.blogspot.no og se de flotte bidragene fra design teamet.

God kveld til dere alle!

Synnøve :-)

4 kommentarer:

 1. Oh how darling, love each and every detail!

  SvarSlett
 2. Your cards are so lovely and it's such a pleasure to have you with us this week at CCCB!!

  SvarSlett
 3. These are both so beautiful! Love the second one so much. :)

  SvarSlett
 4. Holy cow, these are both so gorgeous! I love your images and the way your window opens up to the image underneath, how genius!! Just beautiful :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails