onsdag 1. desember 2010

Advent, blog candy og tags


Nå er desember i gang og jeg vil nå feire at jeg passerte 10 000 besøkende på bloggen for en stund siden og skape litt ekstra kos i denne hyggelige men utrolig kalde og mørke førjulstiden. Vår gamle rundbrennerovn brukes flittig for tida og nytt ullundertøy har kommet ganske høyt opp på ønskelista mi.
Jeg vil feire med en søt liten blog candy og jeg vil ha et innlegg hver dag fram til jul hvor jeg viser ulike tags eller merkelapper for julepakkene. Det blir enkle og mer avanserte versjoner av tags. Inspirasjonen er jo hentet fra Tim Holtz, men mine vil nok både ligne og være helt annerledes.

Jeg vil ha trekning av blog candyen min 15. desember og hvis du vil være med må du gjøre følgende:
Legg deg inn som følger og legg inn en link med bilde på din egen blogg, hvis du har, og legg så inn en kommentar på dette innlegget hvor du sier i fra at du vil være med i trekningen og en liten hilsen. Hvis du ikke har blogg så legger du deg inn som følger og legger igjen hilsen. Håper dere vil være med!

Under ligger bilder av candyen
Dagens tag har fått en grundig omgang med brun distress, litt stempling, glansbilde, snøfnugg og hjerte. Toppet med en liten sløyfe med bjelle på.

8 kommentarer:

 1. Så klart jeg vil være med på denne superflotte candyen din!! Jeg er følger og legger den i sidebaren min!!

  Jeg krysser alt som krysses kan for å bli den heldige vinner;)

  Klem Mette

  SvarSlett
 2. Jeg blir gjerne med på trekningen.

  :) Aud

  SvarSlett
 3. Er med på trekningen jeg:) Flott blogg du har:)

  SvarSlett
 4. Jeg er med! Har ny blogg, så har ikke fått lagt ut noe enda. Lager øredobber og perler til nå. Men har utrolig lyst å begynne med scrapping og kort-laging. Så dette hadde vært en super start, for det er ikke så veldig billig for en 16-år gammel jente å kjøpe inn disse tingene her.

  Du er utrolig flink forresten, og jeg skal jaggu hente inspirasjon her når jeg begynner.

  Jeg blir snart å legge ut ting på bloggen min, sitter bare fast ett sted uten datakabel akuratt nå. Men har selvfølgelig vært nede på senteret og handlet med noe å lage øredobber for. Er blitt helt avhengi av å være kreativ!

  Legger deg til som følger så jeg finner deg igjen (hehe) også har jeg lagt bildet ditt i sidebaren min.

  :) Cecilie Myking

  SvarSlett
 5. Hei. Jeg vil gjerne være med. Har ikke blogg selv men er innom bloggen din hver dag. Stilen din gir mye inspirasjon og glede :))

  SvarSlett
 6. Jeg vil absolutt gjerne være med på candyen din. Du lager masse fint. :)Bilde i sidebaren og følger deg. Klem Mona

  SvarSlett
 7. Kjempe fine blogger du har! Blir veldig inspirert av bildene dine:) Vil selvfølgelig delta på den flotte candyen din:) Linker til deg i sidebaren og legger meg til som følger:)Ta gjerne en titt innom bloggen min også..

  Ha en fin tirsdagskveld:) Adventsklem fra Frida Camilla

  SvarSlett
 8. Jeg vil gjerne være med på blogcandyen din.Legger deg til i sidebaren min. Følger er jeg allerede.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails