lørdag 20. september 2014

Follow your heartHer har jeg laget et lite søtt kort, koste meg veldig med dette.  Vi rydder her hjemme nå og derfor er det kaos over alt. Det må jo alltid bli verre før det blir bedre. Vi går i dybden og rydder bl.a. i kjeller`n og det er mye som skal sorteres og vurderes hele tiden. Det lokale musikkkorpset skal ha loppemarked snart så det blir nok donert en god del dit. Jeg har ønsket å komme i gang med dette lenge men det har ikke vært tid og krefter til det så nå skal det virkelig bli godt å få orden på ting. Jeg har hele tiden mer lyst til å sette meg ned å lage kort men jeg får nok rydde ferdig først.  I morgen har jeg tenkt meg å ta en pause i ryddinga for å besøke scrappemessa i Lillestrøm. Gleder meg til det!

Det er satt opp kurs i kortlaging på Bikuben førstkommende torsdag (25.9. kl. 18.00)  og jeg tror det er noen plasser igjen. Hvis du har lyst til å være med så kan du ta kontakt med Ellen på Bikuben. Vi skal lage to kort med ulike teknikker.

Dagens kort er laget med papirer fra K&Company og Panduro. Den søte lille fuglen er fra Basic Grey og stempelet er fra Kort og Godt. Jeg har brukt dies fra QK.


Jeg deltar i utfordringene hos:
Synnøve :-)

2 kommentarer:

 1. Nydelig kort,i flotte romantiske farger!
  Takk for at du deltar på utfordringen hos Scandinavia paper fun. Hilsen DT Vibekke

  SvarSlett
 2. Very pretty! Thank you for joining us this week at Card Makin Mamas! HUGS

  Kim
  CMM DT

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails