fredag 5. september 2014

12 tags of 2014 - september, my tagsDenne gangen var det ganske utfordrende å lage månedens tag. Jeg måtte jobbe en del med bakgrunnen  for å få motivet til å skinne igjennom, men det var veldig gøy å jobbe med alkoholblekk igjen. Jeg har alltid likt det så det er spennende med nye teknikker hvor det kan brukes. Tim anbefalte å bruke sterke klare farger til denne teknikken og det var helt klart en fordel. Jeg erfarte også at etter å ha dratt arket igjennom fargen så var det lurt å gni litt over motivet med en pad med litt alkoholblekk i samme farge. Da kommer motivet lettere fram.
Alle stemplene jeg har brukt er fra Stampers Anonymous og dies fra Sizzix, QK og Memory Box. Jeg har brukt rub ons fra Basic Grey.Jeg deltar i utfordringen hos Tim Holtz:God helg til dere alle!

Synnøve :-)

3 kommentarer:

  1. I love the bold colors on your tag, very striking.

    SvarSlett
  2. Synnove, I was so thrilled that you came by and commented on my Timmy tag for this month. I love yours even more - the contrast between that awesome blue and the bright, happy colours of the leaf-wreath is simply stunning! Thanks again for taking the time to stop over at the Tincan Deli!

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails