lørdag 24. august 2013

Autumn Time
Høsten er i ferd med å melde sin ankomst, og de klare og vakre dagene innbyr til aktivitet og lek. Det har også alltid vært en tid for melankoli og kreativitet for meg. Jeg er virkelig glad i sommeren men høsten har mange kvaliteter som jeg virkelig setter pris på. Ikke minst den klare og kjølige luften som gir en fin start på dagen når jeg går til toget om morgenen.  Det er også ofte en ny start for mange med ny skole eller jobb. I år tar jeg del i den spennende tiden med ny skole gjennom gutten min som har blitt 16 år og har begynt på videregående skole. Nye venner, mange inntrykk og mye nytt i sekken gjør dagene spennende og utfordrende, og sønnen min er heldigvis veldig fornøyd med både skolen og klassen sin.

Dagens kort er inspirert av årstiden og utfordringene hos Make My Monday og Basic Grey som tar for seg lek og skoletid.
Papirene jeg har brukt er fra Basic Grey og Graphic45. Stemplene er fra Prima og Graphic45 og jeg har brukt en dies fra Sizzix til å stanse ut bladene. Jeg har også pyntet med hyssing og en liten søt linjal fra Kort og Godt.
Jeg deltar i utfordringene hos:

God kveld!

Synnøve

3 kommentarer:

 1. Such a delightful card. Love the images and Autumnal colours. lots of interest.. thank you for joinig us at MMM.
  Suzi B x

  SvarSlett
 2. This is absolutely beautiful, thank you for sharing with us at Make My Monday this week
  Rosie x

  SvarSlett
 3. This is just gorgeous! Love the mix of papers and the rich autumnal colours! Thanks for playing along with us at Basic Grey Challenges, Juliexx

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails