søndag 11. september 2011

Nostalgi med et streif av steampunkDet er en rar dag i dag. Det er 10 år siden 11. september 2001 og jeg har fulgt en del av minnesendingene og dokumentarene i anledning dagen. Brutaliteten i det som skjedde setter seg fortsatt som en klo rundt hjertet mitt når jeg ser og minnes det som skjedde igjen. Jeg husker godt hvordan jeg tenkte at dette ikke kunne være virkelig da jeg så på direkten hva som skjedde. Broren min bodde ikke langt unna World Trade og jeg prøvde forgjeves å få tak i ham mens jeg fulgte det som skjedde på TV. Det var vanskelig å komme igjennom på telefon og det tok lang tid før jeg fikk tak i ham og visshet om at han var i sikkerhet. Mange andre var ikke så heldige, og jeg har stor medfølelse med alle de som mistet sine kjære den dagen.

Tross alvoret denne dagen symboliserer så har jeg enormt med kreativ uro i meg i dag.  Jeg har tusenvis av ideer og jeg har lyst til å gjøre noe med dem alle med én gang. Det går selvsagt ikke men noen resultater blir det jo, og kortet over er et av dem.
Jeg har brukt papirer fra Kaiser Craft og rammen er fra K&Company. Jeg har hatt litt klar cracklepaint på bildet og jeg har pyntet med glansbilder, metallpynt, klokke og en liten bit osteklut.
Det er alltid hyggelig med en liten hilsen!

God søndag kveld til dere alle!

2 kommentarer:

  1. Wow - så utrolig flott! Rammen var bare knallstilig. Virkelig flotte detaljer på kortet ditt. Kontrasten mellom roser og røff steampunk ble bare helt perfekt :)

    SvarSlett
  2. Rålekkert kort med mange flotte detaljer. :-)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails