torsdag 30. april 2015

Discovering springSommerfuglene  er nå å se i hagen og våren er virkelig på plass. Jeg nyter de lyse kveldene og de lysegrønne trærne til tross for at jeg er ganske så allergisk. Vi har fått lagt ny gressplen og rosene har fått vårstellet. I dag fikk jeg kjøpt meg ny sommerkjole og en lekker linjakke så nå kan egentlig sommeren komme... Det er nok mye som ikke er på plass, dessverre, de graver i gata utenfor og alt er støvete, bråkete og skittent. Dermed er det ikke helt perfekte forhold her, bare nesten. Det er viktig å sette pris på disse dagene som er så spesielle her nord etter en lang og mørk vinter. Det beste med våren er etter min mening at hele sommeren ligger foran oss, en utrolig god følelse.
Jeg har latt meg inspirere av våren og har laget en fargerik tag med en sommerfugl og tryllestøv. Jeg har brukt distress og stempler designet av Tim Holtz. Sommerfuglen er stemplet på Modeling Film og klippet ut. Den er deretter varmet opp og formet.
Jeg deltar i utfordringene hos:Jeg ønsker dere en flott 1. mai!

Synnøve

2 kommentarer:

  1. Everything about this is ABSOLUTELY PERFECT Synnove. That twist of Mandarin Ribbon at the top perfectly pulls everything together. Love the Bottle butterfly. PERFECT! Thanks for your lovely comments on my blog as well!

    SvarSlett
  2. This is just perfect - I totally agree with Tincan Crafter - every detail is on spot, colors are amazing, that little vial... Great work! :)
    Have an awesome day!

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails