søndag 5. mai 2013

Rock on!
Denne gangen har jeg hatt det gøy med å pynte en boks som det har vært duftlys i. Vi skal i konfirmasjon til en ung mann som spiller gitar neste helg så da måtte jeg jo lage noe som rocker litt. Stempelet er fra The Greeting Farm og jeg har fargelagt det med Copics. Jeg har dekket den øvre delen av boksen med to store tags som jeg har farget med distress og vann. Jeg har så stemplet stjerner med stempler fra Papirdesign. Jeg har stanset ut stjerner med dies fra Spellbinders og jeg har pyntet nederst med Washi Tape fra October Afternoon. På toppen av esken har jeg pyntet med et gammelt papir fra Basic Grey og et skilt med nummer fra Tim Holtz. Jeg har også festet en tag til å skrive en hilsen på med metallklips på lokket av boksen. 

Jeg er med i utfordringen hos:

Jeg ønsker dere en god start på en ny uke!

Hilsen Synnøve

6 kommentarer:

 1. This is a fabulous project! Beautifully executed with lots of fun details! Thanks for dropping if off by our house at 613 Avenue Create!
  Hugz,
  Chana,Owner

  SvarSlett
 2. What an awesome project! I love all the details you added...very nice work! Thanks so much for playing with us this week @ 613 Avenue Create & hope to see you again soon!!!

  SvarSlett
 3. Wow this is great I love how you've recycled a candle box! Great colors, stamping, coloring and so many details! I'm sure he'll love it! Thanks for playing in our neighborhood at 613 Avenue Create!

  Kathi
  Co-Owner

  SvarSlett
 4. What a fun and colorful project! Lots of great details, too. Thanks for visiting our neighborhood at 613 Avenue Create.

  SvarSlett
 5. Noe så stilig!!!! Kjempeflott ide til en guttekonfirmant.
  Takk for at du deltar hos CMN, og lykke til!
  klem fra Siv

  SvarSlett
 6. Knallherlig konfirmasjonsboks!
  Tøffe farger og herlige detaljer.
  Tusen takk fr at du deltar hos CMN og lykke til
  Klem fra Jill

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails