lørdag 13. juni 2015

Friends

Sommeren har endelig kommet og det varmt og deilig her i det sørlige Norge. Det er snart ferie og jeg ser at det blir ikke så mye kortlaging som det pleier. Lyse kvelder gjør det mer fristende å komme seg ut eller finne på noe sammen med venner. Jeg har også kommet i gang med en annen hobby som er veldig spennende, nemlig det å lage smykker. Om litt over en uke skal jeg på sølvsmed kurs på Raulandsakademiet sammen med en venn og det gleder jeg meg veldig til. Jeg har hatt lyst til dette i flere år og nå blir det endelig en realitet.

Dette lille kortet er laget med diverse papirrester og et digitalt motiv fra Motorcycle Pictures. Jeg har fargelagt med Copics og teksten er stanset ut med dies fra Sizzix. Jeg har også pyntet med bling og dekortape. Dette motivet minner meg om barndommen min hvor vi hadde regntøy som dette. Jeg husker spesielt en blank rød regnfrakk med belte som jeg syntes var helt fantastisk. Tror jeg var åtte eller ni år da jeg fikk den.
   
God helg til dere alle!

Synnøve

3 kommentarer:

 1. Koselig kort med flott fargelegging! Litt nostalgi ja..blanke regnfrakker husker jeg også! Så hyggelig at du vl prøve deg med en ny hobby! Lykke til! Klem ;)

  SvarSlett
 2. Nydelig kort og jammen kom ikke barndomsminnene fram her også:)
  Klem Bente:)

  SvarSlett
 3. This is a very lovely card - great design - love the book page there. :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails