mandag 29. juli 2013

Sweet summer card


 Hei, og velkommen innom bloggen min!

Jeg har hatt en deilig ferie på hytta i Vestfold og begynner å komme meg etter operasjonen tidligere i sommer. Det har vært litt stille fra meg nå en stund pga ferien, men nå er jeg tilbake i vårt hyggelige hus på Strømmen så nå blir det nok en del innlegg framover og litt aktivitet ved scrappebordet. 
Jeg fikk laget noen få kort på hytta som jeg skal vise dere først. Været har jo vært så fantastisk at det ble ikke noen stor produksjon siden vi koste oss mest mulig ute, men jeg har laget noen enkle kort med det lille utstyret jeg hadde med meg.
Dette søte og sommerlige kortet har jeg laget med papirer fra American Crafts. Jeg falt så for disse papirene som har så friske farger og mønstre og som minner meg om barndommen min. Det er også flere ark i denne serien som egner seg godt for utklipping av elementer og da er jo jeg fornøyd.
Stempelet kjøpte jeg rett før ferien og jeg blir virkelig glad hver gang jeg ser på dette motivet fra Penny Black. Jeg har fargelagt det med Copic og blomstene har fått litt glitter men det synes ikke på bildet.Dette er innsiden av kortet... og dette er baksiden.


Takk for at du titter innom!

God kveld til dere alle!

Klem fra Synnøve

1 kommentar:

  1. Flott og fargerikt kort i nydelige farger og ikke minst flott fargelagt:
    klem bnete:)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails