onsdag 6. mars 2013

Shabby chic easter bunnyPåska nærmer seg og jeg fikk lyst til å lage et påskeegg som svar på ukas utfordring hos The Shabby Tea Room. Utfordringen var "frame it" og man skulle bruke hvitt og en annen farge i tillegg.  
Jeg har brukt et knallgrønt påskeegg som jeg har kjøpt på IKEA til én krone. Fargen passet jo ikke så godt så jeg malte det først med gesso og så med hvit akrylmaling. Toppen på lokket fikk rosa akrylmaling.  Jeg fant fram et gammelt pyntepapir med blondemønster som jeg sprayet med Ink refresher fra Ranger for å gjøre det mykt så jeg kunne lime det på lokket. Det fungerte veldig bra så det kan jeg anbefale når man vil forme et litt stivt papir rundt noe. Jeg laget en revne i papiret som jeg rullet opp og så satt jeg glidelåsen i enden av revnen. Jeg har stanset ut ramma med Spellbinders og satt et bilde fra Pion på den. Jeg har pyntet med bånd, blonder, blomster, halvperler og fjær.Jeg deltar i utfordringen til :http://theshabbytearoom.blogspot.no

I morgen er jeg gjestedesigner hos Our Creative Corner, så det blir spennende!Jeg ønsker dere en riktig god kveld!

Klem fra Synnøve

4 kommentarer:

 1. Stilig :)
  *må på nille for å kjøpe egg*
  Blondepapiret va tøft.
  Ogso so herlige blomster og pønt :D

  SvarSlett
 2. Kjempeflott påskeegg! Så stilig detalj med glidelåsen.

  SvarSlett
 3. Oh my gosh, it's gorgeous! I love the bunny image, what a wonderful project. Thanks so much for sharing it with us at The Shabby Tea Room this week!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails