onsdag 20. februar 2013

Birthdaybox in green and purpleJeg hadde lyst til å lage en boks/kort som lignet på den jeg laget til Valentines day men med andre papirer. Our Creative Corner har en sketch denne uka som jeg liker og Sketchy Colors har en utfordring som går ut på å bruke fargene grønt, lilla og hvitt og da fikk jeg lyst til å kombinere disse. Papirene jeg har brukt er fra samme serie som sist men disse representerer måneden mai og fargene passet jo utmerket. Denne gangen har jeg laget en litt større eske inne i kortet som man kan putte en gave i. Jeg har farget båndet med distress og jeg har pyntet med en lekker grønn brad fra The girls paperie og pins fra Maya Road. Jeg har også brukt glitterlim og litt bling her og der.


God kveld til dere alle! 

Det er alltid hyggelig om du legger igjen en liten hilsen når du titter innom!

3 kommentarer:

 1. Hello Synnove,
  Wow! This is an amazing interpretation of our Sketch, you have really out done yourself, there is so much to see and some person is going to love it.
  Thanks again or joining us this week at OCC, we are as always thrilled to see your work.
  Smiles:)
  Sue

  SvarSlett
 2. WOW Synnøve!! Detta va kjempe flott!! Ntdelige fargar ;) Og utruleg flotte detaljar både på framsida og inni kortet :)

  Tusen takk for at du deltok hjå oss i Sketchy Colors :)

  Klem frå Tine

  SvarSlett
 3. Gorgeous project! Love your color combination and your interpretation of the challenge. Thanks for playing along with us at Our Creative Corner!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails