onsdag 31. oktober 2012

Happy Halloween



Her i huset er det Halloweenstemning i kveld. Sønnen min på 15 år har samlet en gjeng kompiser til mat godteri og film. Det har vært mange skumle små hekser, vampyrer og trollmenn på døra og alle har fått med seg noe søtt og godt.
Jeg måtte jo lage en serviettboks til med Halloween tema til en av jentene på Bikuben. Denne er inspirert av ukas oppgave på The Shabby Tea Room. Jeg har brukt papirer fra Graphic45 og jeg har stanset ut et gjerde til å ha rundt kanten. Jeg har farget bånd med distress og pyntet boksen med blomster og blader. Det er veldig gøy å lage disse boksene og den neste blir nok en med juletema.




Baksiden av boksen




Jeg har stanset ut hekser og spøkelseshus og 
pyntet hvite papirposer med dem 
og til slutt puttet et telys med batteri inni dem.




Jeg deltar i utfordringen hos The Shabby Tea Room: http://theshabbytearoom.blogspot.no/

Jeg ønsker dere en kveld med litt grøss og gru!

Klem fra Synnøve

5 kommentarer:

 1. Oh my shabby goodness ... LOVE this amazing project! So much wonderful attention to detail! Thanks for sharing your gorgeous creation with us in the Tea Room :)

  SvarSlett
 2. Fabulous project Synnøve!!! I love the images and all your careful attention to embellishments!! So glad you could join us at TSTR!!!

  SvarSlett
 3. Wow! I LOVE, LOVE your project! The detail is amazing, it must have taken such a long time. Thanks for sharing this beauty with us at The Shabby Tea Room!

  SvarSlett
 4. So so sweet and gorgeous! Love the paper, ribbon, flowers, and fence! Such a stunning project...great job...LOVE IT!!!

  SvarSlett
 5. Terrific project, love all the attention to detail!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails