torsdag 14. juni 2012

På livets landeveiSommeren er her og det er mange avslutninger og uteaktiviteter på kveldene for tida så det blir ikke så mye kortlaging som det pleier. Jeg må innrømme at det har blitt litt gløtting på fotball EM av og til også, det er gøy å følge med litt sammen med gutta mine. Det ble tid til litt surfing på nettet i går før jeg la meg og da skjønte jeg at det å lage smash bøker er den siste hotte greia for tida. Ikke et revolusjonerende nytt konsept akkurat, men med litt mindre ambisjoner enn art journaling og det kan nok passe meg bra. Får se om jeg ikke for kastet meg på den bølgen nå i sommer. Først må jeg nok få kommet i gang med å lage innbydelser til konfirmasjonen i september. Jeg har kjøpt papirer og har ideene klare men jeg har ikke helt klart å komme i gang.
Dette kortet ble laget i går kveld. Jeg hadde kjøpt en liten blokk med papirer fra Prima som inspirerte meg der og da, og diesen fra Tim Holtz er også nyanskaffet så det var gøy å teste litt. Dette ble altså resultatet. Banneret er også fra Tim Holtz og stempelet fra North Star. Jeg har pyntet med litt metallpynt og hatt brun distress på alle kanter.

Sommerklem fra Synnøve :-)

1 kommentar:

  1. Helt herlig kort dette også... Digger fargekombon<3 Og bilen til Tim the man er jo drit lekker i seg selv og sammen med de papirene kom den virkelig til sin rett :)

    Takk for titten :)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails