fredag 9. mars 2012

Vårlige pastellerVåren er i ferd med å melde sin ankomst og i går ble det litt handling av vårblomster for å pynte huset før feiringen av vår 15åring nå i helga. Tenk at det er 15 år siden vi kom hjem med vår lillegutt. Det er helt utrolig så fort tiden har gått. Det siste året har an vokst mer enn 15 cm og er den høyeste i huset. Han forandrer seg fort nå, men han er jo fortsatt vår lillegutt da.

Jeg har laget et kort som er inspirert av vårlige pasteller. Stempelet er fra Mo Manning og papirene er fra Basic Gray. Motivet er fargelagt med Copic. Til slutt så har jeg pyntet med bling, glitterlim og blomster.Det har vært litt hektisk nå med jobb og teater forestillinger. Vi har fått veldig god mottakelse av forestillingen vår og det er jo utrolig morsomt for det er mye arbeid som ligger bak. Vi får høre at vi er like gode som en profesjonell forestilling og det er veldig gøy.

Det er fortsatt mulig å se oss, vi spiller i kveld kl. 19.00 og søndag kl. 18.00. på Folkets Hus på Strømmen. Billetter kan kjøpes på Billettservice og i døra 30 min før forestilling. Velkommen!Jeg ønsker dere alle en riktig god helg!

1 kommentar:

  1. Så søtt kort og riktig nydelige vårblomster! Lykke til med feiring av sønnen din, og teaterforestillinger. God helg :)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails