søndag 22. mai 2011

Rosa Peoner og kort


Peoner er virkelig en av mine favorittblomster, og nå har jeg ganske mange av dem i vaser rundt om i huset. Jeg elsker den litt søte duften som de sprer og som gir en god følelse av tidlig sommer.
Dette er et kort jeg laget av rester for et par uker siden. Papirene er fra Melissa Frances og Maja design. Sommerfuglen er fra Pion design og vingen og kronen er fra Panduro. Diesen er fra Sissix/Tim Holtz og papiret med skrift på er fra en gammel bok. jeg har også brukt et lite glansbilde og noen roser. Den hvite knappen er fra mitt gamle syskrin og er av den typen som ble brukt på strømpeholdere i gamle dager. Kortet ligger på et gammelt brett jeg kjøpte i en bruktbutikk i København for noen år siden og som er et kjært minne fra en hyggelig påsketur.
Jeg har vært på et utrolig hyggelig kurs i dag på Bikuben. Carolyn Peeler fra Melissa Franses er på besøk og hun har holdt mange kurs denne helga. Jeg deltok på et kurs hvor vi laget en dagbok. Jeg er nesten ferdig med den og skal vise den fram så fort den er klar.


1 kommentar:

  1. Fantastisk lækkert kort! Du har brugt masser af lækkert pynt - og det hele ser bare smukt ud sammen.

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails